Kinek tudok segíteni?

Útkeresőknek – akik váltani, változtatni szeretnének

  • munkahelyet vagy szakmát szeretnének váltani, vállalkozást szeretnének indítani, vagy ilyen irányban gondolkodnak
  • kisgyermekes anyák, akik az otthon töltött időszak alatt szeretnének tudatosan felkészülni a munkába való visszatérésre
  • az élet közepi váltók, akik érzik, hogy a jelenlegi munkájuk nem elégíti ki őket, kiégtek, vagy felfedeztek egy új területet, amelyben igazán jók tudnak lenni.

De nem tudják, merre induljanak…

Miért érdemes hozzám fordulnod?

Azért mert segítek, hogy jobban átlásd a helyzetedet, mit érdemes átgondolni, hogy meghozd a döntésedet a jövődről, egy olyan döntést, ami elégedettséggel tölt el.

  1. kilépés a jelenlegi helyzetedből
  2. közös gondolkodás a jövődről
  3. tudatos irányítása a saját életednek

        

Mi történik a coaching folyamat során?

Az első beszélgetésen megismerkedünk, megismered a coaching folyamat menetét, kereteit. És mi is egymást. Ha megvan köztünk az összhang és ezt mindketten megerősítjük, valamint nyitott vagy a közös munkára – akkor következhet a folytatás. 1-2 hetente találkozunk és a következő pontokon megyünk végig.

A jelen helyzet felmérése, ahol kiderül, mi az, ami foglalkoztat, milyen lehetőségeid vannak, mire irányul a figyelmed – a cél a személyes jövőképed megalkotása. Ezután a lépések meghatározása, amelyek a célodhoz vezetnek, részletes akcióterv időzítéssel. A coaching széles eszköztárával segítek (plusz alkalmazva elemzői képességemet és lényeglátásomat), hogy ráláss a helyzetedre és meghozd a számodra legjobb döntést, ami a célod felé visz.

Árak

Az első alkalom ingyenes. Ez az ismerkedésről és a keretekről szól. Mert fontos az összhang, hogy úgy érezzük, tudunk együtt dolgozni. Majd minden, legalább 10 alkalmas folyamat után egy utánkövetési beszélgetés 10% óradíj-kedvezménnyel.

A további alkalmak díja:
60 perc 12.000 Ft
90 perc 18.000 Ft

10 alkalmas (60 perc) bérlet
110.000 Ft

10 alkalmas (90 perc) bérlet
162.000 Ft

Skype/messenger video-n keresztül lebonyolított beszélgetés:
60 perc 10.000 Ft
90 perc 14.000 Ft

Kisgyermekes anyáknak kedvezménnyel – KEDVEZMÉNYEK

    Kérdésed van? Lépj velem kapcsolatba!

    Amennyiben szeretnél írni nekem, kérdésed, észrevételed van, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot az adataiddal, írd meg a kérdésedet, észrevételeidet és keresni foglak a válasszal.