Kinek tudok segíteni?

SZINTLÉPŐKNEK

akik a vállalkozásukban, vagy a munkahelyükön előre akarnak lépni, de valami akadályozza őket ebben.

 • a vállalkozás túl gyorsan növekszik, nem tud lépést tartani a megnövekedett tennivalókkal
 • a folyamatok működtetése a tulajdonos személyes instrukciói és állandó felügyelete alatt történik
 • napi 10+ órát tölt munkában – nem marad szabad ideje, nincs idő a családra
 • egyedül hozza a döntéseket, nem tudja kivel megbeszélni a dilemmáit – nehezen birkózik meg a vállalkozói magánnyal
 • mindent egyszemélyben akar irányítani, a delegálás nehézséget okoz, úgy érzi, elveszíti a kontrollt az üzlet felett
 • ha munkavállalói vannak, a megfelelő ember kiválasztása, az elkötelezettség kialakítása a munkatársakban és a csapatépítés komoly kihívás elé állítják
 • már túl sok vagy túl bonyolultak az üzleti folyamatok, nem látja a „fától az erdőt”.

Miért érdemes hozzám fordulnod?

azért mert a segítségemmel jobban megérted a jelenlegi helyzetedet, átlátod mi miért (vagy miért nem) működik és a változtatások bevezetésével a vállalkozásod fejlődni fog (hatékonyság, átláthatóság, nyereségesség).

 1. egy külső szakértő szem – külső rálátás a problémára, helyzetfelmérés, tanácsadás, konzultáció
 2. analítikus gondolkodás – struktúra kialakítása, amely tiszta, világos, követhető kereteket ad a vállalkozás működéséhez
 3. kreatív, emberközpontú fejlődés (vezetői és szervezeti) a Team Coaching módszerével – erről további részletek olvashatók a következő oldalon.

Mi történik a coaching folyamat során?

Megmutatom, amit nem látnak a vállalkozásukkal kapcsolatban – három oldalról közelítem meg (üzleti folyamatok működése, vezetői stílus, emberi-érzelmi hozzáállás). Támogatom ügyfeleimet abban, hogy belső erőforrásaikat aktivizálva pozitív változást érjenek el az életükben. Azaz nagyobb teljesítményt érjenek el a munkájukban és vezetőként mások hatékonyságát is segítsék. Az önismereti folyamat során megismered saját működésedet és tudatosságod növekedni fog, amely megmutatkozik a látásmódodban, a döntéshozatalban, a szervezet, a csapatod támogatásában. Megtalálod a megoldó kulcsot saját magadhoz

Helyzetfelmérés – probléma, igény egyeztetése, majd a cél kijelölése és változások bevezetése a következő módszerekkel:

 • ProfileXT felmérés – kapacitást mér, viselkedési mechanizmusokat mutat. Gondolkodási stílus, viselkedésbeli tulajdonságok, hozzáállás és motiváció – ezeket mutatja a teszt, tükröt tartva a kitöltő személynek, egy önismereti tükröt, amely az alapja lehet egy fókuszált coaching folyamatnak.

 • egyéni beszélgetés (emberi elakadások, vezetői minőség, a vállalkozás működésének keretrendszere)

 • shadow coaching (a vezető napi munkamenetének követése, ügyféllel való kommunikáció valamint munkatársi megbeszélések megfigyelése),
 • Team coaching (új látásmód, új stratégia kialakítása)
 • üzleti folyamatok áttekintése (interjú az alkalmazottakkal, vezetőkkel, működési dokumentumok átnézése, a folyamat végigkísérése)

Az eredmények megbeszélése, az ügyfél számára legoptimálisabb stratégia kialakítása a fentiek eredményei alapján, az ehhez szükséges lépések meghatározása, az akadályozó tényezők leküzdése (pld az ehhez kapcsolódó félelmek feloldása, a munkavállalói elkötelezettség növelése stb), valamint ezek eredményeként optimális üzleti folyamatok ki- vagy átalakítása, a kapcsolódó szabályzatok/dokumentáció elkészítése és ha szükséges támogatás ennek bevezetésében (tréning, tesztelés).

Árak

Az első alkalom (1-2 óra) 15.000 Ft. Ha megvan az összhang, a nyitottság és a lelkesedés a közös munka iránt, akkor átbeszéljük a problémát. Ezután árajánlatot készítek, amely függ a feladat komplexitásától, az alkalmazott eszközöktől és a ráfordított időtől. Üzleti folyamatok áttekintésével kapcsolatos tanácsadásra árajánlatot készítek a megadott témára vonatkozóan.

Egyéni coaching beszélgetés (60 perc) alapdíj: 25.000 Ft

Team coaching (60 perc) alapdíj: 35.000 Ft

Komplex coaching szolgáltatás esetén, amely tartalmaz shadow coaching-ot, illetve átvilágítási tevékenységeket (interjúk, dokumentum áttekintés, walk-through), egyedi árajánlatot készítek.

  Kérdésed van? Lépj velem kapcsolatba!

  Amennyiben szeretnél írni nekem, kérdésed, észrevételed van, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot az adataiddal, írd meg a kérdésedet, észrevételeidet és keresni foglak a válasszal.