Szőke Kinga vagyok. Szeretek kapcsolódni az emberekhez. Szívesen meghallgatok másokat, jó érzéssel tölt el, hogy megbíznak bennem.  Általában jól ráérzek a dolgok lényegére, melyik az a pont, ahol az elakadás van, ahol ismétlődnek a viselkedési minták. Abban segítek, hogy az ügyfél egy külső rálátást kapjon a problémájára, szerintem ez az első lépés a siker felé vezető úton. Támogatom az embereket abban, hogy megtalálják a nekik megfelelő utat, ami a probléma megoldásához vezet, amelyet nélkülem lehet hogy nem, vagy nehezebben ismernének fel. Ha az ügyfél átlátja a problémás helyzetet, elakadást, akkor már megtette az első lépést a változás útján.Ez egy olyan kreatív folyamat, amely mindkettőnkben elindít bizonyos változásokat és ez mindkettőnknek hasznos. Én is tanulok magamról minden folyamat során.

Közgazdász vagyok, több mint 20 évet töltöttem el különböző multinacionális cégeknél, ahol jelentős (üzleti és emberi) saját tapasztalatra tettem szert munkavállalóként (munkahelyi konfliktusok, főnök-beosztott viszony, másokkal való együttműködés, munkahely-váltás, vállalaton belüli előrelépés). Emellett erősségem az innovatív, másoknak segítséget jelentő vállalati folyamatok fejlesztése.

Érdeklődésem fókuszában az emberekkel, a rendszerekkel és folyamatokkal kapcsolatos és a kreativitást igénylő kihívások állnak. Most a másik oldalról szeretném támogatni azokat, akik magánéletük, vagy a munkájuk során nehézségekbe ütköztek.

Képzések:

Life és business coach (2018)

Life coach (2017)

Team coach (2019)