Szőke Kinga vagyok. Szeretek kapcsolódni az emberekhez. Szívesen meghallgatok másokat, jó érzéssel tölt el, hogy megbíznak bennem.  Általában jól ráérzek a dolgok lényegére, melyik az a pont, ahol az elakadás van, ahol ismétlődnek a viselkedési minták.

Abban segítek, hogy az ügyfél egy külső rálátást kapjon a problémájára, szerintem ez az első lépés a siker felé vezető úton. Támogatom az embereket abban, hogy megtalálják a nekik megfelelő utat, ami a probléma megoldásához vezet. Ha az ügyfél átlátja a problémás helyzetet, elakadást, akkor már megtette az első lépést a változás útján. Ez egy olyan kreatív folyamat, amely mindkettőnkben elindít bizonyos változásokat és ez mindkettőnknek hasznos.

Úgy gondolom, hogy empátiámmal könnyen ráhangolódom a másik félre, intuíciómmal ráérzek a

probléma lényegére és értő figyelmemmel segítek a másik félnek megnyílni. 

Abban hiszek, hogy mindenkiben ott van a megoldás, ha felismeri és kiaknázza a magában levő erősségeket.

Közgazdász vagyok, több mint 20 évet töltöttem el különböző multinacionális cégeknél, ahol jelentős (üzleti és emberi) saját tapasztalatra tettem szert munkavállalóként (munkahelyi konfliktusok, főnök-beosztott viszony, másokkal való együttműködés, munkahely-váltás, vállalaton belüli előrelépés). Emellett erősségem az innovatív, másoknak segítséget jelentő vállalati folyamatok fejlesztése.

Most a másik oldalról szeretném támogatni azokat, akik magánéletük, vagy a munkájuk során nehézségekbe ütköztek.

Képzettségeim:

Life és business coach (2018)

Life coach (2017)

Team coach (2019)