Szőke Kinga vagyok. Szeretek kapcsolódni az emberekhez. Szívesen meghallgatok másokat, jó érzéssel tölt el, hogy megbíznak bennem.  Általában jól ráérzek a dolgok lényegére, melyik az a pont, ahol az elakadás van, ahol ismétlődnek a viselkedési minták.

Abban segítek, hogy az ügyfél egy külső rálátást kapjon a problémájára, szerintem ez az első lépés a siker felé vezető úton. Támogatom az embereket abban, hogy megtalálják a nekik megfelelő utat, ami a probléma megoldásához vezet. Ha az ügyfél átlátja a problémás helyzetet, elakadást, akkor már megtette az első lépést a változás útján. Ez egy olyan kreatív folyamat, amely mindkettőnkben elindít bizonyos változásokat és ez mindkettőnknek hasznos.

Úgy gondolom, hogy empátiámmal könnyen ráhangolódom a másik félre, intuíciómmal ráérzek a

probléma lényegére és értő figyelmemmel segítek a másik félnek megnyílni.

Abban hiszek, hogy mindenkiben ott van a megoldás, ha felismeri és kiaknázza a magában levő erősségeket.

Közgazdász vagyok, több mint 20 évet töltöttem el különböző multinacionális cégeknél pénzügyi és számviteli területeken, ahol jelentős (üzleti és emberi) saját tapasztalatra tettem szert munkavállalóként (munkahelyi konfliktusok, főnök-beosztott viszony, másokkal való együttműködés, munkahely-váltás, vállalaton belüli előrelépés). Fő szakmai irányom  a vállalaton belüli struktúra építése az innovatív üzleti folyamatok elemzése és fejlesztése.

Erősségeim:
– rendszerszintű gondolkodás,

– jó problémamegoldó készség, lényeglátás

– kreativitás

– szervező- és elemzőkészség, kommunikáció

– empátia

Elgondolkodtam, hogy vajon mennyire vagyok jól a munkámban, és mi az, amit igazán szeretnék. Váltani szerettem volna és utánajártam, mi az, ami nekem való, miben lennék jó, valamint hogyan tudom eddigi tapasztalataimat is használni. Elkezdtem magammal foglalkozni, elindultam a saját önismereti utamon, melynek során találkoztam a coaching módszerével.

Szóval karriert váltottam – mert jobban érdekelnek az emberek, mint a számok. Célom megláttatni az emberekkel, hogy

  • milyen helyzetben vannak,
  • dönthetnek úgy, hogy változtatnak
  • megvannak ehhez az erőforrásaik, az eszközeik
  • vannak lehetőségeik
  • hogyan érjék el a kitűzött célt

Egyszóval hatással lenni az emberekre, hogy inspiráljam őket a változásra, a fejlődésre. Ez az, ami engem mozgat, feltölt. Így most már egy másik oldalról (EMBERI – SZERVEZETI) szeretném támogatni azokat az egyéneket, akik munkájuk, vagy magánéletük során nehézségekbe ütköztek és csapatokat, akik egy hatékony, ütőképes egységet akarnak alkotni és vállalatukat sikerre vinni.

Képzettségemet igazoló tanúsítványok:

Life és business coach (2018)

Life coach (2017)

Team coach (2019)